Over ons

Bij Notariskantoor Quitz wordt u persoonlijk geholpen, de medewerkers kennen uw dossier en zullen u snel en efficient helpen. Een persoonlijke benadering, laagdrempeligheid en een ontspannen sfeer staan bij ons hoog in het vaandel. Wij behartigen op deskundige wijze de zaken en belangen van zowel particuliere cliënten als ondernemers en overheid.

Sandra Quitz

Notaris

Savian Cardol

Notarieel Medewerker

Karin Koopman

Registerklerk

Kiki Bösel

Notarieel medewerkster

Monique Scholting

Notarieel medewerkster

Gabrielle Visser

Notarieel medewerkster

Amber Kok

Notarieel medewerkster

Dertien notariskantoren samen sterk

Notariskantoor Quitz is aangesloten bij de Notariele Vereniging Noord-Holland Noord. Dit is een regionaal samenwerkingsverband van notariskantoren. Er zijn dertien notariskantoren lid van deze vereniging.

Het doel van de vereniging is het verhogen van het kennisniveau en de notariele vaardigheden en het bevorderen van de onderlinge samenwerking en overleg. 

De leden leveren hoge notariele kwaliteit en zijn voortdurend bezig met het verbeteren van de kwaliteit van hun dienstverlening. De vereniging organiseert hiertoe cursussen en lezingen, en er vindt uitwisseling van kennis tussen de leden plaats.

Voor u betekent het lidmaatschap van NHN Notarissen dat u gebruik kunt maken van de voordelen van een grote organisatie met de persoonlijke benadering van een klein kantoor

Word jij onze nieuwe collega?

Op het leukste notariskantoor van Noord-Holland hebben wij plek voor een notarieel medewerker, klerk of kandidaat-notaris. Lijkt het je geweldig om te werken op een informeel allround notariskantoor met een leuk en enthausiast team? Klik dan op de knop hieronder.